Fenykl proti refluxu
09.09.2024
. Fenykl je hodně populární, ale jak jsem se dozvěděla, může někomu dokonce i změnit život. Náš zákazník...
VŠEHOCHUŤ » Všehochuť
09.09.2024
. Fenykl je hodně populární, ale jak jsem se dozvěděla, může někomu dokonce i změnit život. Náš zákazník...
04.09.2024
. Špekové a fermentované koření, jsou naše letní novinky. Přijďte si přivonět či ochutnat k nám do...
04.09.2024
. Také se vám urodila? Sklizeň rajčat si letos všichni užíváme. Máme jich hodně. Mně se nejlépe osvědčilo...
03.09.2024
. Občas jsme v našem obchůdku svědky malých zázraků a pokud se na nich jen trochu podílíme, dělá nám...
03.09.2024
Do krámku k nám přišel důstojný pán ve středním věku v obleku a nakoupil levanduli, šalvěj, mátu, celý...
24.10.2023
Francouzská kuchyně je známá bohatou paletou chutí a nespočetnými kulinářskými tradicemi. Jeden z nejoblíbenějších...
12.05.2023
Pepř je naším nejpoužívanějším kořením. A nejen naším – na dochucení pokrmů jej používají kuchaři a kuchařky...
29.04.2023
Je pro mě těžké si představit jarnější polévku, jako je ředkvičková se spoustou kopru.
19.04.2023
Asafoetida, nebo-li Čertovo lejno, ločidlo, asant či hingash patří mezi koření, které v naší Speciálce...
16.03.2023
„Ach jo, už zase ty záda,“ pokňourávala jsem čím dál častěji. Trápí mě už od mládí, a jak se léta nabalují,...
08.03.2023
V našem krámku je velice oblíbené a prodávané chlebové koření. Má celkem neobvyklé složení. Najdete v...
22.02.2023
Chlebový nebo-li Fetuš salát pochází ze severního Libanonu. A jak vznikl? Tamním zemědělcům prý zbyly...
16.02.2023
Podle schválených zdravotních tvrzení podporuje Zlatý čaj ze světlice barvířské růst svalů, konkrétně...
14.02.2023
Dnes jsem se v krámku dozvěděla další recept na to, jak se zbavit přebytku kyseliny močové neboli dně....
10.02.2023
Výzkumníci z Birjand University přišli s ohromnými závěry. Skořice má pozitivní vliv na kongnitivní funkce.
07.02.2023
Arwína píše: „Milí přátelé, rozhodla jsem se s vámi podělit se svými zkušenostmi s léčbou patní ostruhy....
02.02.2023
Dohadovala jsem se s paní Marií v našem krámku, kdy mám dát do jídla tymián, jestli na začátku vaření...
26.09.2022
Nejvychvalovanější bylinkou na nemocné sliznice je v našem krámku sléz. Pomáhá na „knedlík“ v krku, dýchací...
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
Vytvořeno systémem www.webareal.cz