.
Konečně se mi povedla výborná srnčí žebra, myslím že i vepřová by byla podařená.
Recept tu mám pro vás: 1 náš papírový sáček sušené mrkve, 1 náš papírový sáček sušené cibule kousky,½ lžičky bobkového listu mletého, ½ lžičky nového koření mletého, ½ lžičky černého pepře mletého, 2 lžičky mletého jalovce, 8 kousků sušených rajčat, sůl a olej.
Mrkev, cibuli, sůl, sušená rajčata a koření smícháte a zalijete olejem. Vložíte srnčí žebra, ve kterých směs pořádně vyválíte. Necháte
naložené do druhého dne. Pak vložíte do pečenky, zalijete hrníčkem vody a necháte dusit cca 1,5 hodiny. Mezitím kontrolujete a případně dolejete vodu. My je měli s pečenými bramborami.