Adžika je vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům.
Používá se také jako přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečeným masům, ochucovadlo drůbeže, jehněčího masa, gulášů, ale díky své aromatické chuti je...
Arabiata je italská rajčatová omáčka se spoustou česneku a špetkou chilli. Směs koření arabiata je připravená do rajčatových omáček na těstoviny, pizzu nebo saláty. Toto příjemně aromatické koření je vhodné i na přípravu kuskusu, pilafu,...
Směs je určená na marinování, grilování ryb a jiných druhů mas a zeleniny, luštěnin.
Vhodná je i k nakládání masa, pečení a rožnění.
Složení: jedlá sůl (max. 12%), pepř, paprika, cibule, oregano, glutaman sodný E621
.
Minimální množství je 20...
Jihoamerická směs koření. Tato směs má široké využití, můžeme ji použít na masa při pečení i grilování. Kořením ochutíme i šťávy, omáčky, vhodné i do zapečených brambor, těstovin a podobně.
Složení: sůl, cibule, pepř, paprika, řecké seno a...
Tato tradiční směs je určena na grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny a pro přípravu marinády.
Složení: sůl, kukuřice, česnek, paprika pálivá, paprika sladká, cibule, cukr, bazalka, tymián, oregano, hřebíček, hořčice
Minimální...
Používá se na pečení, dušení, rožnění a grilování pstruhů a všech sladkovodních ryb.
.
Složení: sůl (max 35 %), paprika červená, česnek, citronová kůra, kurkuma, tymián, cibule a barevný pepř
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete...
Bylinková směs se smaženou cibulkou je skvělá do pečených brambor, do bramborové kaše nebo do šťouchaných brambor.
Můžete ji přidat i do sýrových omáček, nebo například do zapékání zeleniny.Bylinkám ani smažené cibulce nedělá dobře dlouhá tepelná...
Jedná se o bylinkovou směs na přípravu omáčky Chimichurri pocházející z Argentiny.
Používejte také jako omáčku ke grilovaným pokrmům, steaku a kuřecímu masu.
Složení: cibule, pepř, česnek, oregano, drcená paprika, petrželka, 35 % soli, hnědý...
Chmeli Suněli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně.
Užívá se do mletých mas, při přípravě masa ke grilování, do salátů, omáček apod.
Složení: sůl 35 %, bazalka, bobkový list, koriandr, kopr, celer nať, petrželka...
Aromatická směs na výrobu salámu chorizo, která podporujuje jejich zrání.
Složení: koření, aroma, sacharóza, dextróza, antioxidant E316, kořenící extrakt, kouřové aroma
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků,...
Čubrica je kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Je výborná k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na...
Zelená Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Je výborná k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště...
Ďábelská směs je vhodná ke grilování jakéhokoliv masa, nejlepší je kombinace s vepřovým.
Využijete ji i na dochucení zeleniny a omáček.
Složení: jedlá sůl (max. 40%),paprika sladká, koriandr, chilli, římský kmín, česnek, oregano, zvýrazňovač chuti...
Bylinková směs s bohatým aroma, které vynikne i při krátké tepelné úpravě zeleniny.
Složení: sůl, rozmarýn, tymián, bazalka, majoránka, česnek, cibule, oregano, a petržel
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více...
Směs pro grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny, pro přípravu marinády
Složení: sůl, sladká paprika, cibule, cukr, chilli, česnek, černý pepř, hořčice bílá, paprika červená, majoránka, provensálské koření, oregano, koriandr,...