Koření na korejské barbecue bylo namícháno z tradičních surovin korejské kuchyně, a to chilli vloček (gochugaru), sezamu, česneku a nezbytné sojové omáčky.
Připravte marinádu z koření, oleje, vody a kapkou octa. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí, vepřové, hovězí) a zprudka ugrilujte.
Čím se liší korejské barbecue od texaského?
Korejské barbecue a texaské barbecue jsou zcela odlišné způsoby přípravy masa. Korejské barbecue se obvykle vyrábí z tenkých plátků masa, které se grilují na grilu nebo pánvičce. Maso se marinuje v jemných omáčkách s rýžovým octem, sezamovým olejem, chilli vloček a paprikou a podává se s rýží a zeleninou. Na druhé straně, texaské barbecue se většinou připravuje z celých kusů masa, jako jsou plece nebo žebra. Maso se nejprve osolí a poté se pomalu griluje na dřevěném uhlí nebo v kouři při nízkých teplotách po dlouhou dobu, aby se dosáhlo měkké a šťavnaté konzistence. Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma stylů barbecue je tedy způsob přípravy masa a použití omáček. Korejské barbecue je rychlejší a má jemnější chuť. Na druhé straně se texaské barbecue vyznačuje nízkými teplotami a dlouhou dobou vaření, což umožňuje uvolnit více chuti z masa.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
Vytvořeno systémem www.webareal.cz