Úvod » KOŘENÍ jednodruhové » Zelenina

zelenina

Řadit podle 
Výrobce  

 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


Použití: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické i české kuchyni. Obsahuje velké množství éterických...
 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 6,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 6,0 Kč

Detail
skladem


Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu.
 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu.
 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu.
 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 11,0 Kč

Detail
skladem


Používá se v asijské kuchyni do polévek, kari či salátů. Lze s nimi dochutit dušené maso. Chuť limetkových listů se výborně kombinuje s bazalkou, chilli, koriandrem, citronovou trávou, mátou, kurkumou či kokosovým mlékem. 
 

naše cena 40,0 Kč

Detail
skladem


Použití: Do salátů, polévek, omáček, dá se jíst zapečený, osmažený i dušený, jako příloha k masu, do šťouchaných brambor, ke kuřeti a na přípravu pyré.
 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 10,0 Kč

Detail
skladem


 

naše cena 15,0 Kč

Detail
skladem


Yzg3Zjk0Z