S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Co jsou cookies? Cookies jsou krátké textové informace, které jsou uloženy ve Vašem prohlížeči. Tyto informace běžně používají všechny webové stránky a jejich procházením dochází k ukládání cookies. Pomocí partnerských skriptů, které mohou stránky používat (například Google analytics
Jak lze nastavit práci webu s cookies? Přestože doporučujeme povolit používání všech typů cookies, práci webu s nimi můžete nastavit dle vlastních preferencí pomocí checkboxů zobrazených níže. Po odsouhlasení nastavení práce s cookies můžete změnit své rozhodnutí smazáním či editací cookies přímo v nastavení Vašeho prohlížeče. Podrobnější informace k promazání cookies najdete v nápovědě Vašeho prohlížeče.
Nutné (13)
Preferenční (1)
Statistické (15)
Marketingové (15)
Neklasifikované (7)
Tyto informace jsou nezbytné ke správnému chodu webové stránky jako například vkládání zboží do košíku, uložení vyplněných údajů nebo přihlášení do zákaznické sekce. Tyto cookies umožní přizpůsobit chování nebo vzhled stránky dle Vašich potřeb, například volba jazyka. Díky těmto cookies mohou majitelé i developeři webu více porozumět chování uživatelů a vyvijet stránku tak, aby byla co nejvíce prozákaznická. Tedy abyste co nejrychleji našli hledané zboží nebo co nejsnáze dokončili jeho nákup. Tyto informace umožní personalizovat zobrazení nabídek přímo pro Vás díky historické zkušenosti procházení dřívějších stránek a nabídek. Tyto cookies prozatím nebyly roztříděny do vlastní kategorie.
Jméno
Účel
Vypršení
show_cookie_message
Ukládá informaci o potřebě zobrazení cookie lišty
1 rok
__zlcmid
Tento soubor cookie se používá k uložení identity návštěvníka během návštěv a preference návštěvníka deaktivovat naši funkci živého chatu.
1 rok
__cfruid
Tento soubor cookie je součástí služeb poskytovaných společností Cloudflare – včetně vyrovnávání zátěže, doručování obsahu webových stránek a poskytování připojení DNS pro provozovatele webových stránek.
relace
_auth
Zajišťuje bezpečnost procházení návštěvníků tím, že zabraňuje padělání požadavků mezi stránkami. Tento soubor cookie je nezbytný pro bezpečnost webu a návštěvníka.
Používá se do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické i české kuchyni. Obsahuje velké množství éterických...
Používá se do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické i české kuchyni. Obsahuje velké množství éterických...
Používá se do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické i české kuchyni. Obsahuje velké množství éterických...
Červená řepa se používá do polévek, omáčky, jako barvivo těstovin, do majonéz a pomazánek.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do...
Červená řepa se používá do polévek, omáčky, jako barvivo těstovin, do majonéz a pomazánek.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do...
Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do...
Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do...
Pochází ze západní Asie, Iránu, Pakistánu a Afganistánu. Staří Sumerové ji pěstovali 4 000let před naším letopočtem.
Cibule je velmi oblíbená po celém světě. Používá se jako základ mnoha omáček, gulášů, polévek, aj. Tepelným zpracováním se chuť...
Pochází ze západní Asie, Iránu, Pakistánu a Afganistánu. Staří Sumerové ji pěstovali 4 000let před naším letopočtem.
Cibule je velmi oblíbená po celém světě. Používá se jako základ mnoha omáček, gulášů, polévek, aj. Tepelným zpracováním se chuť...
Nejčastěji se používá na plněné brambory a špekové knedlíky, pod pečená masa a omáčky.
Na 100g smažené cibule bylo použito 220 g čerstvé cibule.
.
Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000...
Libeček má velmi výraznou kořennou chuť a vůni. Využívá se především k přípravě polévkového koření. Vhodný je nejen do zeleninových a masových vývarů, ale i do omáček. Pokud přidáte libeček do vody k vařeným bramborám, získáte lahodnou a...
Používá se v asijské kuchyni do polévek, kari či salátů. Lze s nimi dochutit dušené maso. Chuť limetkových listů se výborně kombinuje s bazalkou, chilli, koriandrem, citronovou trávou, mátou, kurkumou či kokosovým mlékem.
.
Minimální množství je 20...
Pravděpodobně pochází ze středomoří. Planá roste v Evropě, Asii, Severní Americe, především podél vodních toků. Jako koření se používala už ve staré řecké a římské kuchyni. Spolu s petrželkou se udržela u nás dodnes jako oblíbená "polévková zeleň"...
Petržel ve vývarech a v polévkách je snad naprosto nezbytná. Lze jí však také dochucovat saláty a jiné pokrmy, dozdobit chlebíčky a lahůdkové mísy, ale také vařit omáčky.
.
Obsahuje velké množství vitamínu C a silic, je bohatá na železo a hořčík....
etržel ve vývarech a v polévkách je snad naprosto nezbytná. Lze jí však také dochucovat saláty a jiné pokrmy, dozdobit chlebíčky a lahůdkové mísy, ale také vařit omáčky.
.
Obsahuje velké množství vitamínu C a silic, je bohatá na železo a hořčík....
Použití: Do sezamového másla či pasty Tahini, do salátů, salátových zálivek, polévek, jako koření do hrachového pyré, na sezamový olej, k přípravě sladkých pokrmů a pečiva. Černý sezam je aromatičtější..Minimální množství je 20 g..Pokud požadujete...