Úvod » KOŘENÍ jednodruhové » Cayennský pepř


        

Cayennský pepř

skladem

 

Číslo produktu: 157
naše cena:
1,5 Kč

do košíku:
  g  

Vyrábí se z jemně namletých chilli papriček. Do Evropy se dostal z Indie v 16. století.

 

Použití v kuchyni: Na maso, do polévek, omáček i salátů.

.

Minimální množství je 20 g.

.

Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde

.

Recept na Cayennskou zeleninovou polévku

Sůl, 2 mrkve, pórek, konzerva sterilovaných loupaných jablíček, 6 brambor, máslo, cayennský pepř, 600ml zeleninového vývaru

Brambory, pórek a mrkev nakrájíme. Zeleninu podusíme na másle. Pak zalijeme vývarem a pod pokličkou vaříme 10 minut. Rajčata nakrájíme na čtvrtky. Potom je i se šťávou přidáme do polévky. Polévku ochutíme cayennským pepřem a provaříme.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Podmínky ochrany osobních údajů
Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

 

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

MzNhYj