Úvod » KOŘENÍ směsi » Směsi bez soli » Koření na ryby červené
Směs na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček.
Složení: pepř bílý, majoránka, muškátový oříšek, hořčice, fenykl, saturejka, estragon, cibule, česnek granulát, paprika pálivá, nové koření, rozmarýn, šalvěj, kmín, tymián
.
Pouze na eshopu.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.
Recept naTresku na rajčatech
2 lžíce olivového oleje, 4 plátky tresky, máslo, 300g cherry rajčat, 1/2 citronu, 1 kelímek rajčatového pyré, cibulka s natí, koření na ryby, voda na podlití
Plátky pokapeme citronem, necháme odležet, posypeme kořením. Rajčata překrojíme, cibulku nakrájíme na kolečka. Rozpálíme olej s máslem a tresku zprudka osmahneme. Do pekáčku dáme 3 hrsti cibulky, polovinu rajčat, posypeme kořeníme, poklademe tresku a zasypeme zbytkem zeleniny. Nakonec přelijeme rajčatovým pyrém, posypeme kořením a podlijem vodou. Pečeme asi 30 minut.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Vytvořeno systémem www.webareal.cz