Vybrali jsme pro vás ty nejlepší plody pepřovníku černého, jenž vyrostly z půdy bohaté na minerály na plantážích zalitých sluncem v oblasti Kampotu v Kambodži. V této krásné kopcovité krajině má tato rostlina ty nejlepší podmínky pro svůj růst a místními farmáři je opečovávána v tradičním duchu s použitím jen organických hnojiv. Při sklizni pak jsou bobule ručně oddělovány a sušeny na slunci. Díky tomuto přirozenému přístupu zůstává plodům nejen zářivá tmavě hnědá až černá barva, typická chuť a vůně, ale i důležité a prospěšné látky pro Vaše tělo i duši. Typickou pálivost a štiplavé aroma pepře způsobuje alkaloid, jenž má trávící, protizánětlivé a diuretické účinky.
Pepř má velmi široké využití především v kuchyni, avšak lze jej použít i k relaxaci v aromaterapii či jako afrodiziakum. Díky své ohnivé povaze je vhodný též jako vykuřovadlo a v magii se používá na ochranu obydlí před zlem, nekalými úmysly lidí a pomluvami. Při vaření je nejvhodnější jej použít na bílé maso, ryby, drůbež či brambory. Avšak králem je ve vegetariánské kuchyni.
Ať jej použijete jakýmkoli způsobem, klasicky na vaření, k relaxaci popř. jako afrodiziakum při milostných hrátkách zaručujeme Vám, že budete naprosto spokojeni.
.
Minimální množství je 10 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.