Kořenící směsi na grilování zeleniny
- Adžika
- Adžika je vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Používá se jako přísada při grilování vegetariánských pokrmů. Především jídla z patizonu, lilku nebo luštěnin. Receptura se zrodila na Kavkaze, kde se používá dodnes jako pasta či hořčice.
- Chutná zelenina
- Lahodná směs na saláty, grilovanou zeleninu a opečené brambory.
- Bylinkové máslo
- Bylinková směs s medvědím česnekem je vhodná na přípravu ochucených másel, pomazánek a na grilování. Hodí se i k ochucení bramborové kaše, polévek nebo rybího masa. Bylinkové máslo je výborné na do zapečené česnekové bagety nebo na tousty. Před grilováním celého kuřete můžeme dát lžíci bylinkového másla mezi prsa a kůži. Při grilování se máslo dostane do prsních řízků a relativně suché maso dostane šťávu i chuť.
- Koření na jarní saláty
- Směs je určena do jarních salátů. Složení: jedlá sůl, pepř, paprikové floky, cibule, oregano, E621, pažitka, medvědí česnek a petržel)
- Ratatouille Směs na tradiční francouzský zeleninový pokrm. Je výborná i do salátů. Složení: sušená rajčat, petržel, cibule, česnek, paprika a oregano.
- Chimichurri
- Jedná se o bylinkovou směs na přípravu omáčky Chimichurri pocházející z Argentiny. Používá se také jako omáčka ke grilované zelenině.
- Chmeli Suněli
- Jedná o směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do grilované zeleniny, do salátů, omáček apod.
- Gril zelenina
- Bylinková směs s bohatým aroma, které vynikne i při krátké tepelné úpravě zeleniny.
Země původu: Česká republika
Minimální trvanlivost: 12/2024
.
Dárkové kazety vám naplníme, kvůli čerstvosti, až na základě objednávky v eshopu, nebo po telefonické domluvě na tel: 607 635 565, či zaslání emailu na adresu obchod@kopra.cz.