Kořením lásky je koření - zelenina
Kořenící směsi na saláty a pečenou zeleninu
- Adžika(20 g)
- Adžika je vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Používá se jako přísada při grilování vegetariánských pokrmů. Především jídla z patizonu, lilku nebo luštěnin. Receptura se zrodila na Kavkaze, kde se používá dodnes jako pasta či hořčice.
- Chutná Zelenina(20 g)
- Lahodná směs na saláty, grilovanou zeleninu a opečené brambory.
- Bylinkové máslo(15 g)
- Bylinková směs s medvědím česnekem je vhodná na přípravu ochucených másel, pomazánek a na grilování. Hodí se i k ochucení bramborové kaše, polévek nebo rybího masa. Bylinkové máslo je výborné na do zapečené česnekové bagety nebo na tousty. Před grilováním celého kuřete můžeme dát lžíci bylinkového másla mezi prsa a kůži. Při grilování se máslo dostane do prsních řízků a relativně suché maso dostane šťávu i chuť.
- Asado(20 g)
- Směs je určená na marinování, grilování ryb a jiných druhů mas a zeleniny, luštěnin. Vhodná je i k nakládání masa, pečení a rožnění.
- Barvy léta na grilu(20 g)
- Směs má jemnou kořeněnou chuť, ze které vystupuje rozmarýn, tymián a rajčatové vločky. Je vhodná na grilování, pečení i smažení všech druhů masa. Nejen, že výborně chutná, ale na mase také moc hezky vypadá. Sezamové semínko přidává na mírně křupavé chuti.
- Chimichurri(15 g)
- Jedná se o bylinkovou směs na přípravu omáčky Chimichurri pocházející z Argentiny. Používá se také jako omáčka ke grilované zelenině.
- Chmeli Suněli(15 g)
- Jedná o směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do grilované zeleniny, do salátů, omáček apod.
- Gril zelenina(15 g)
- Bylinková směs s bohatým aroma, které vynikne i při krátké tepelné úpravě zeleniny.
Minimální trvanlivost: do 31. 12. 2023
Vyrobeno: Česká republika
.
Dárkové kazety vám naplníme, kvůli čerstvosti, až na základě objednávky v eshopu, nebo po telefonické domluvě na tel: 607 635 565, či zaslání emailu na adresu obchod@kopra.cz.