ZBOŽÍ V AKCI

naše cena                       
skladem

Úvod » KOŘENÍ směsi » Směsi bez soli » Rajčinky s bazalkou 10g


        

Rajčinky s bazalkou 10g

skladem

 

Číslo produktu: 286
naše cena:
10,0 Kč

do košíku:
  ks  

Křupavé Rajčinky běžně nekoupíte. Jsou vyrobeny z rajčat, vyzrálých na slunci.

Mají velmi koncentrovanou chuť. Při jejich výrobě se nepoužívají žádná dochucovadla ani aroma a přesto chutnají lépe než čerstvá rajčata.

1 kg Rajčinek odpovídá přibližně 13,6 kg čerstvých rajčat. Oblíbily si je hlavně děti.


Na co se dají třeba použít?

Na saláty, omáčky, pizzu, špagety, ve slaném nálevu, k dekoraci kořenitých a pikantních pokrmů nebo jednoduše na smetaně nebo kvarku.

Místo použití rajského protlaku mohou být Rajčinky používány do polévek a omáček, které aromatizují. 


Posypte Rajčinkami chléb se smetanovým sýrem nebo tvarohem: jednoduché a chutné!

 

Složení: Rajčinky, medvědí česnek, bazalka, oregano a cibule

 

Recept na Torta di spaghetti KOPRA

 

Uvaříte špagety, ale jen tak na půl doby, než je psáno. Na pánvičce osmahnete kousky kuřecího (může být ale i vepřové či mleté) masa. Na něj vylijete velkou sklenici se zeleninovým lečem a malou konzervu leča s klobásou (klobásu nakrájíte), trochu podusíte. Pak smícháte nedovařené špagety s touhle směsí, dáte na pekáč, navrch nasypete Rajčinky s bazalkou a pokladete sýrem - My lenoši plátky sýra, Vy pečlivější nastrouhaným - (pozn. nastrouhaný je chutnější). Sýr musí být všude tam, kde jsou Rajčinky (aby se nám nepřipálily). Samozřejmě trošku posolíme, případně dochutíme chilli. No a pak dáme tak na hodinku zapéct do trouby. Torta di spaghetti KOPRA je výborná s okurkou a pochutnáte si na ní, i za studena. Pekáč vydrží tak na dva obědy pro dva lidi. 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZTYyMGU0ZD