Úvod » KOŘENÍ směsi » SALÁTY » Bylinkové máslo
Bylinková směs s medvědím česnekem je vhodná na přípravu ochucených másel a pomazánek.
Hodí se i k ochucení bramborové kaše, polévek nebo rybího masa.
Bylinkové máslo je výborné na do zapečené česnekové bagety nebo na tousty.
Před pečení celého kuřete můžeme dát lžíci bylinkového másla mezi prsa a kůži. Při pečení se máslo dostane do prsních řízků a relativně suché maso dostane šťávu i chuť.
Složení: Petržel, cibule, česnek, oregáno a paprika
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.
.
Recept na bylinkové máslo:
Příprava másla je velmi jednoduchá. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a pak smícháme s kořením Bylinkové máslo. Dávkování je 2-4 lžíce koření na 250 g másla. Hotové bylinkové máslo zabalíme do potravinové fólie a necháme v lednici opět ztuhnut.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
PÁ 9-14
Vytvořeno systémem www.webareal.cz