Koření na karibské barbecue bylo připraveno z exotických surovin karibské kuchyně, a to pomeranče, manga, citronu, chilli, máty a mořské soli. Koření je krásně aromatické a voňavé po pomerančích a vločky nezralého manga mu dodávají typickou kyselou...
Koření na korejské barbecue bylo namícháno z tradičních surovin korejské kuchyně, a to chilli vloček (gochugaru), sezamu, česneku a nezbytné sojové omáčky.
Připravte marinádu z koření, oleje, vody a kapkou octa. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí,...
Marocká kuchyně je proslulá svými bohatými a aromatickými kořeními, které dodávají jídlům jedinečnou chuť a vůni. Grilování v marockém stylu není výjimkou. K přípravě masa a zeleniny se používají směsi koření, které kombinují sladké, slané a pikantní...
Koření na texaské barbecue bylo připraveno na velmi neobvyklém základu, na kávě. Mletá, aromatická, pomalu pražená káva se překvapivě dobře hodí na pomalé grilování velkých kusů mas jako jsou žebírka, hovězí hrudí (brisket) nebo bůček. Nejlepší...
Kreolské koření je ideální pro ochucování rýže, masa, polévek a dušených pokrmů, nebo téměř čehokoliv, co potřebuje podpořit plnější chutí.
Je jemně pikantní a příjemně aromatická. Hodí se na tradiční kreolskou jambalayu i rizota s chorizem nebo...
Tmavě žlutá až hnědá směs je směsí divoce rostoucích koření se sezamem a kurkumou.
Je určená na rožnění selat, pikantní a přitom neostré steaky nebo jiné grilované speciality.
Složení: sůl, sezamové semínko, oregáno, tymián, koriandr, kmín,...