ZBOŽÍ V AKCI
Úvod » KOŘENÍ směsi » VOŇAVÉ DÁRKY » Koření do české kuchyně
Koření jako suvenýr:
Koření do české kuchyně
Majoránka
Použití: do luštěninových, bramborových, zeleninových polévek, do dušeného masa, mletého masa, paštik, bramboráků, při zabíjačce. Přidáváme maximálně 10 minut před dovařením jídla.
Sladká paprika
Použití: do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a chuť.
Černý pepř
Použití: na ochucení masa, do zeleninových a bramborových salátů, polévek, omáček, do čínské a thajské kuchyně.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Vytvořeno systémem www.webareal.cz